fbpx

ZAKELIJK

Grote aantallen met korting

Onze brownies per post zijn niet alleen ideaal als cadeau voor je oma, maar ook perfect als zakelijk cadeau voor jouw medewerkers, collega’s of klanten. Een leuk cadeau voor medewerkers die al maanden thuiswerken kan iedereen wel waarderen! Daarnaast kun je gratis een persoonlijke boodschap achterlaten als je iemand wilt bedanken of feliciteren. Een kleine hart onder de riem voor je collega’s die je al maanden moet missen.

Wil je graag al je medewerkers verrassen met een leuk cadeau per post of een uniek relatiegeschenk verzenden naar meerdere adressen? Stuur ons dan even een mailtje of bel even met de brownie telefoon, wij helpen je graag verder! We hebben enkel de verzendadressen, de verzenddatum en een (persoonlijke) boodschap nodig van jou, wij doen de rest. Bij het versturen van meerdere brownie boxen werken wij met een staffelkorting.

Verjaardagsservice

De brownie boxen kunnen in één keer verstuurd worden, maar je kunt ook kiezen voor specifieke datums. Bijvoorbeeld voor verjaardagen van je leukste klanten of je medewerkers. Zo vergeet je nooit een verjaardag en ben je verzekerd van de beste-werkgever-ooit-troffee ;-).

Denk bijvoorbeeld aan kerstpakketten per post, een cadeau voor medewerkers die thuiswerken of regel in één keer alle verjaardagscadeaus van al je medewerkers of collega’s!

Perfect voor het versturen van grote aantallen cadeaus waar de ontvanger niet voor thuis hoeft te blijven!

Blondie per post
Brownies versturen

Een zakelijke brownie box in eigen huisstijl

Wil je brownies zakelijk versturen en vind je het tof als jou persoonlijke huisstijl en merk goed naar voren komen? We bieden hierin verschillende opties aan, al vanaf 25 doosjes werken we met mooie staffel kortingen.

Deze bedrijven gingen je al voor:

Vraag nu een offerte aan!

Madelein en Frauke staan voor je klaar! Ze vertellen je graag meer over de zakelijke mogelijkheden die we je kunnen bieden op het gebied van brownies versturen per post. Voor een lekker en persoonlijk cadeau ben je bij ons op het goede adres!

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart

    Geen producten in je winkelwagen.