fbpx

VERJAARDAGSBOX

verjaardagsbox brownie

Over deze party box

Met recht ons feestbeest! Deze verjaardags verassingsbox is gevuld met een ballon, verjaardagskaarsje, een feesttoeter en vier stuks brownies naar keuze. Als dat geen feestje wordt ;-). Een perfect cadeau om te geven als er iets te vieren valt! Bij Sweet Deliver zijn we gek op fudgy brownies en blondies, je kan ze direct uit de koelkast eten. Ben je meer fan van een wat zachtere blondie? Haal ze dan een half uur van tevoren uit de koelkast, als je dat volhoudt natuurlijk, en het feestje kan beginnen! 🎉

Sweet Deliver cadeautjes per post

Deze verjaardagsbox is een feestje om te geven én te krijgen. Voor een echt verjaardagsgevoel is de box gevuld met brownies én verjaardagsartikelen. Je kunt zelf je favoriete brownies of blondies uitkiezen. De box wordt feestelijk verpakt in een mooi brievenbusdoosje. We hebben inmiddels hét perfecte formaat doosje ontwikkeld waardoor ze ideaal zijn als traktatie én ze perfect in een brievenbusdoosje passen. Zo hoeft het feestbeest niet de hele dag voor zijn browniebox op de pakketbezorger te wachten. Vergeet niet de jarige geluksvogel te feliciteren met een handgeschreven kaartje die wij er gratis voor je bij stoppen!

cadeau box brownie

Browniebox bestellen

Wil je een uniek en lekker cadeautje versturen? Dan zijn onze blondies in de browniebox hier perfect hiervoor! Kijk in onze shop voor de lekkerste brownies en blondies. We versturen de sweets in een leuk brievenbusdoosje, de blondies worden mooi ingepakt én ook nog eens verstuurd met een gratis persoonlijk kaartje! Laat bij het bestellen je persoonlijke tekst achter en wij zorgen dat dit op het kaartje komt; handgeschreven, vinden we wel zo leuk :-).

Wat zit er eigenlijk allemaal in die feestelijke box?

De verjaardagsbox kan gevuld worden met 4 brownies of blondies naar keuze. Voor de vegan feestvarkens kan je kiezen uit ons vegan brownie en blondie assortiment! We maken de blondies in onze brownie shop met zoveel mogelijk pure ingrediënten zodat we precies weten wat er allemaal in gaat en de smaak optimaal is. Verder is de box gevuld met een ballon, verjaardagskaarsje en natuurlijk een feesttoeter!

cadeau verjaardag post

ONZE SMAKEN

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.