fbpx

VEGAN VERJAARDAGSBOX

verjaardagsbox brownie

Over deze vegan party box

Een super cadeau voor het vegan feestvarken ;-). Deze vegan verjaardags browniebox is een leuke verassingsbox gevuld met ballonnen, een verjaardagskaarsje, een feesttoeter en vier stuks vegan brownies of blondies naar keuze. Een feestje om te geven! Een perfect cadeau om te geven als er iets te vieren valt! We hebben inmiddels een ruim assortiment aan vegan brownies en blondie. In combinatie met de feestartikelen is dit een ideaal plant-based cadeau, het feestje kan beginnen! 🎉

Sweet Deliver cadeautjes per post

Deze plant-based verjaardagsbox is een feestje om te geven én te krijgen. De vegan box is feestelijk gevuld met verjaardagsartikelen en 4 stuks brownies en blondies. Je kunt zelf je favoriete brownies of blondies uitkiezen. De box wordt feestelijk verpakt in een mooi brievenbusdoosje. Een perfect cadeau voor je vegan vrienden, familie of collega’s! De doosjes passen door de brievenbus, dus het feestbeest hoeft niet de hele dag voor zijn browniebox op de pakketbezorger te wachten ;-). Vergeet niet de jarige te feliciteren met een handgeschreven kaartje die wij er gratis voor je bij stoppen!

cadeau box brownie

Browniebox bestellen

Wil je een uniek en lekker cadeautje versturen? Dan zijn onze blondies in de browniebox hier perfect hiervoor! Kijk in onze shop voor de lekkerste brownies en blondies. We versturen de sweets in een leuk brievenbusdoosje, de blondies worden mooi ingepakt én ook nog eens verstuurd met een gratis persoonlijk kaartje! Laat bij het bestellen je persoonlijke tekst achter en wij zorgen dat dit op het kaartje komt; handgeschreven, vinden we wel zo leuk :-).

Wat zit er eigenlijk allemaal in die feestelijke box?

De vegan verjaardagsbox kan gevuld worden met 4 plant-based brownies of blondies naar keuze. We maken de blondies in onze brownie shop met zoveel mogelijk pure ingrediënten zodat we precies weten wat er allemaal in gaat en de smaak optimaal is. Verder is de box feestelijk gevuld met balonnen, verjaardagskaarsje en natuurlijk een feesttoeter!

cadeau verjaardag post

ONZE SMAKEN

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.