fbpx

THEEBOX

Theebox

Over deze thee brownie box

Een kopje thee met verse brownies of blondies, als dat geen perfecte combi is weten wij het ook niet meer! Deze theebox is een ideaal cadeau voor jouw vriendin of andere theeliefhebber. De box wordt gevuld met vier stuks brownie of blondie naar keuze, een thee-ei en een zakje (on)kruidenthee van Wilder Land. Wilder Land zaait kruiden bij boeren om zodat de bijen, vogels en vlinders terugkomen. Van die bloemen en kruiden maken ze een heerlijke thee. De Opkicker blend bestaat uit: paardenbloemblad, weegbree, goudsbloem, salie en venkel. Een kruidige zoete theemelange, perfect als duurzaam en lekker cadeautje per post!

Sweet Deliver cadeautjes per post

Deze theebox is perfect voor een echte theeleut die van chocolade houdt. Naast de brownies of blondies wordt dit cadeau gevuld met een thee-ei én een zakje (on)kruidenthee van Wilder Land. Een mooi duurzaam cadeau voor jouw vriend(in). Wilder Land zaait kruiden en bloemen bij boeren zodat er weer bijen, vogels en vlinders terugkomen. Met deze kruiden en bloemen maken ze de heerlijkste Nederlandse thee!
We verpakken de brownies en thee in een feestelijk doosje, kies een gratis kaartje naar keuze en laat een mooi berichtje achter!

cadeau box brownie

Theebox bestellen

Wil je een uniek en lekker cadeautje versturen? Dan zijn onze blondies in de browniebox hier perfect hiervoor! Bij deze theebox krijg je naast de heerlijke brownies of blondies ook nog eens een uniek theepakket. Een thee-ei en verse (on)kruidenthee van Wilder Land. Kijk in onze shop voor de lekkerste brownies en blondies. We versturen de sweets in een leuk brievenbusdoosje, de blondies worden mooi ingepakt én ook nog eens verstuurd met een gratis persoonlijk kaartje! Laat bij het bestellen je persoonlijke tekst achter en wij zorgen dat dit op het kaartje komt; handgeschreven, vinden we wel zo leuk :-).

Wat zit er eigenlijk allemaal in die theebox?

De theebox kan gevuld worden met 4 brownies of blondies naar keuze. Voor de vegan theeleuten kan je kiezen uit ons vegan brownie en blondie assortiment! We maken de blondies in onze brownie shop met zoveel mogelijk pure ingrediënten zodat we precies weten wat er allemaal in gaat en de smaak optimaal is. Verder is de box gevuld met een thee-ei om de verse thee in te stopen en een zakje Wilder Land thee. We hebben gekozen voor een allemandsvriend; de Opkicker Blend, deze blend bestaat uit paardenbloemblad, weegbree, venkel, goudsbloem en salie. Een heerlijke kruidige en zoete thee.

theebox cadeau

ONZE SMAKEN

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.