fbpx

SALTED CARAMEL BROWNIE

salted caramel brownie per post

Over de salted caramel brownie

Bestaat er nog een wereld zonder de combinatie van romige karamel en zeezout?! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen en het is een echte favoriet om als brownie cadeau te geven, of te ontvangen ;-). Wist je dat het zeezout in ons recept de smaken van de fudgy brownie met karamel nog intenser maakt?

Mocht je het kunnen weerstaan om deze fudgy brownies niet voor jezelf te bestellen dan is het echt een topper van een brownie om cadeau te geven!

Sweet Deliver brownies cadeau geven

Wat geef je die collega, vriendin of klant nou cadeau? Het kan soms knap lastig zijn elke keer weer iets leuks te verzinnen om cadeau te geven. Onze brievenbusdoosjes met brownies zijn een feestje om te zien en de brownies zijn helemaal een een feest om op te eten. Dit maakt onze brownies ideaal om cadeau te geven!

Karamel blokjes voor brownies per post versturen

Brownie cadeau bestellen

Ben je er uit, en wil je onze brownies cadeau geven? Dan zorgen wij ervoor dat de brownies & blondies leuk worden ingepakt en verstuurd door middel van een handig brievenbusdoosje. Tip: Schrijf een leuk persoonlijk tekstje en dan zorgen wij dat dit op het gratis kaartje komt; handgeschreven, wel zo leuk!

Wat zit er eigenlijk allemaal in die fudgy caramel brownie?

Wat een mond vol hè; fudgy salted caramel brownie;-). Qua ingrediënten proberen we het een stuk simpeler te houden. Geen hele lijst vol met E-nummers maar zoveel mogelijk pure ingrediënten. Onze (oké, komt die nog één keer) fudgy salted caramel brownie wordt gemaakt met: suiker, roomboter, cacaopoeder, pure chocolade (cacaomassa, suiker, lactose, sojalecithine), tarwebloem, ei, karamel en zeezout.

Allergenen informatie:

Bevat LACTOSE, EI, GLUTEN en SOJA. Onze brownies en blondies worden gemaakt in een keuken waar ook noten en pinda’s verwerkt worden.

brownie per post karamel

ONZE SMAKEN

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.