fbpx

OVER ONS

cadeau medewerker

Wie zijn die koekenbakkers eigenlijk?

Wij, Frauke, Wouter en Madelein zijn echte koffie geeks en enorm gek op chocolade. Met alle drie een achtergrond in de evenementenbranche en inmiddels een specialty coffee bar –cascara coffee bar– in Amersfoort rijker hadden wij het geluk dat we dagelijks de lekkerste baksels konden testen en natuurlijk proeven! Want, bij een perfect kopje koffie hoort natuurlijk iets lekkers. We zijn ons vooral gaan specialiseren op brownies en blondies, want zeg nou eerlijk, chocolade is gewoon altijd een goed idee!

We kregen zoveel positieve reacties op de homemade sweets dat we een groter platform wilden creëren zodat zoveel mogelijk mensen van de brownies en blondies kunnen genieten. Of nog leuker, cadeau kunnen geven aan iemand. Met onze brownie box kan je zelf je smaken kiezen zodat de box vol zit met jouw favo’s!

Bestellen

Hoe werkt het bestellen van een brownie box?

Je begint met het kiezen van het aantal brownies voor je browniebox. Je kunt kiezen uit 8 stuks, 16 stuks of 32 stuks.

Vervolgens komt het keuzestress momentje, kies welke smaken brownies en/of blondies je aan je browniebox wilt toevoegen. De hoeveelheden verschillen per box. Ben je dol op één soort of heb je liever verschillende smaken in een doosje? Je kan jouw doosje helemaal zelf samenstellen!

Nadat je je favoriete smaken gekozen hebt, kun je een bericht achterlaten voor je gratis wenskaart, leuk voor de ontvanger!

Vul de adresgegevens (factuuradres is jouw adres en verzendadres is van de ontvanger) juist in en kies een verzenddatum. Let op, dit is niet de bezorgdatum maar de datum waarop jouw box verzonden wordt.

Controleer de bestelling nog even goed en reken af.

Wij gaan aan de bak voor jouw browniebox! Je ontvangt een track and trace code op jouw gekozen verzenddatum.

Peanuts toch? Of toch liever pecan?

brownies online
vegan cadeaupakket

Verzenden

De brownies in de brownie box worden per post bezorgd in een brievenbusdoosje. Lekker makkelijk, hoef je niet op de bezorgdienst te wachten! Dit brievenbusdoosjes is natuurlijk lekker stevig zodat jouw heerlijke brownies niet chocolademousse zijn geworden zodra je ze uitpakt.
Je kiest in de winkel een verzenddatum, let op: dit is geen bezorgdatum. Wij zijn afhankelijk van de service van de Fietskoeriers en kunnen hierdoor helaas geen leveringsdatum garanderen. Wel is het zo dat bijna altijd het pakketje de volgende dag in huis is. Is het nou van levensgroot belang dat de brownies per post per se op een bepaalde datum binnen moeten zijn, neem dan wat ruimer de tijd voor de bestelling. Worden we allemaal wat minder zenuwachtig ;-).

Ontvangen

Nu komt natuurlijk het leukste gedeelte: het brownie pakketje ontvangen! Zoals gezegd ontvang je de brownie box door de brievenbus. De brievenbus moet een opening hebben van 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog. Wees gerust, je hoeft nu niet de rolmaat te zoeken, want hoogstwaarschijnlijk heb jij of heeft de ontvanger gewoon een reguliere brievenbus.

H0u ook rekening met huisdieren die bij de brievenbus kunnen komen. Chocolade kan dodelijk zijn voor honden en mogelijk ook voor andere dieren. Heeft de ontvanger van jouw brownie box een huisdier? Laat het hem of haar dan even weten dat er een chocoladepakket aankomt!

brownie cadeau

HET BROWNIETEAM

Browniebakker Frauke

Frauke

Founder & browniebakker

Een gaatje vrij in de agenda en Frauke is alweer druk aan het zoeken naar inspiratie voor de lekkerste zoete baksels. Inmiddels zijn de brownies een heus fenomeen in de koffiebar en op verjaardagen. Eén keer een brownieloze verjaardag en dat heeft ze geweten.. ;-). Met veel plezier bakt ze brownies en blondies die vervolgens per post verstuurd worden!

Over Madelein

Madelein

Sales & social media koningin

Madelein, onze social media baas, is gek op het maken van de mooiste plaatjes en het schrijven van catchy teksten voor een heerlijke social pagina. Daarnaast steekt ze graag de handen uit de mouwen bij het helpen van het gehele bak, inpak en verstuur proces en heeft ze nooit moeite met proefsessies.

Over wouter

Wouter

Operations & technisch support

Wouter, onze technical support is altijd druk in de weer met het bouwen van een mooie website, smooth bestelsystemen en hij zorgt ervoor dat de pakketjes op tijd de deur uit gaan.

ONGESUIKERDE MENINGEN

  5 star review  What a service 🙂 loved it. Super cute packaging and even more delicious brownies!

  thumb Madara Pērkone

  5 star review  Heerlijke vegan brownies. Eerst als cadeautje voor mijn zus opgestuurd. Die was er goed over te spreken. Toen voor mijn vriend (en beetje voor mijzelf). En wat een overheerlijke brownies... Lees meer

  thumb Ik snap M

  5 star review  De Blondie met frambozen is zo onweerstaanbaar lekker dat ik hem verstop en met niemand wil delen...schandalig lekker....je hebt nog nooit zoiets goddelijks geproefd.. vooral uit de koelkast..als ze dat... Lees meer

  thumb conny schoonen

  5 star review  Heerlijke brownies, snel bezorgd. Leuk cadeautje in corona lockdown

  thumb Melissa B

ONZE SMAKEN

INSTAGRAM

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.