fbpx

CONFETTI BLONDIE

Blondie met confettie bestellen per post

Over deze party blondie

Met recht ons feestbeest! De blondies 💁 zitten vol witte chocolade chunks en feestelijke confetti. De blondies zijn vol van smaak en kleurrijk versierd met krokante confetti en zijn perfect om te eten als er iets te vieren valt! Bij Sweet Deliver zijn we gek op fudgy brownies en blondies, je kan ze direct uit de koelkast eten. Ben je meer fan van een wat zachtere blondie? Haal ze dan een half uur van tevoren uit de koelkast, als je dat volhoudt natuurlijk, en het feestje kan beginnen! 🎉

Sweet Deliver cadeautjes per post

Onze confetti blondies zijn niet alleen een feestje voor het oog, ze worden ook nog eens als heuse cadeautjes verstuurd. We hebben inmiddels hét perfecte formaat blondies ontwikkeld waardoor ze ideaal zijn als traktatie én ze perfect in een brievenbusdoosje passen. Zo hoeft het feestbeest niet de hele dag voor zijn browniebox op de pakketbezorger te wachten. Vergeet niet de jarige job te feliciteren met een handgeschreven kaartje die wij er gratis voor je bij stoppen!

Karamel blokjes voor brownies per post versturen

Browniebox bestellen

Wil je een uniek en lekker cadeautje versturen? Dan zijn onze blondies in de browniebox hier perfect hiervoor! Kijk in onze shop voor de lekkerste brownies en blondies. We versturen de sweets in een leuk brievenbusdoosje, de blondies worden mooi ingepakt én ook nog eens verstuurd met een gratis persoonlijk kaartje! Laat bij het bestellen je persoonlijke tekst achter en wij zorgen dat dit op het kaartje komt; handgeschreven, vinden we wel zo leuk :-).

Wat zit er eigenlijk allemaal in die kleurrijke blondie?

We maken de blondies in onze brownie shop met zoveel mogelijk pure ingrediënten zodat we precies weten wat er allemaal in gaat en de smaak optimaal is. Onze confetti blondie wordt gemaakt met: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, roompoeder, gezoet vegetarisch weipoeder, lactose, sojalecithine, karamel, invertsuikerstroop, tarwebloem, ei, vanille, vodka, framboos en roomboter.

Allergenen informatie:

Bevat LACTOSE, EI, GLUTEN en SOJA. Onze brownies en blondies worden gemaakt in een keuken waar ook noten en pinda’s verwerkt worden.

Confetti blondie bestellen

ONZE SMAKEN

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.