fbpx

REGULAR CHOCOLATE FUDGE BROWNIE

brownie reg

Over de regular brownie

Onze klassieke chocolate fudge brownie, nom, nom, nom. Hier is het in onze brownie shop allemaal mee begonnen. Wat ons betreft moet een goede brownie fudgy zijn met een kleine bite.  Je kunt je voorstellen dat we hier flink mee geëxperimenteerd hebben totdat we op ons winnende recept kwamen. BAM, dit is onze original fudgy brownie die je met de post kan versturen en daar zijn we trots op!

Met onze original brownie zit je sowieso goed maar in onze brownie shop bieden we meer soorten brownies en blondies aan, kijk bij het bestellen vooral ook even naar al onze andere smaken!

Sweet Deliver brownie shop

Het heeft even geduurd, maar we hebben inmiddels het perfecte formaat brownies ontwikkeld waardoor je én voldaan bent na het eten van een stuk én het in een brievenbusdoosje past. Perfect natuurlijk als je niet de hele dag de tijd hebt om op je pakketje te wachten! De brievenbusdoosjes worden in onze brownie shop versierd en als een heus cadeautje verstuurd, hoe leuk om als geschenk te geven!

Brownies per post bestellen

Wil je een uniek en lekker cadeautje versturen? Dan zijn onze brownies per post perfect hiervoor! Kijk in onze shop voor de lekkerste brownies en blondies. We versturen de sweets in een leuk brievenbusdoosje, de brownies worden mooi ingepakt en ook nog eens verstuurd met een gratis persoonlijk kaartje! Laat bij het bestellen je persoonlijke tekst achter en wij zorgen dat dit op het kaartje komt; handgeschreven, vinden we wel zo leuk :-).

Wat zit er eigenlijk allemaal in die heerlijke brownie?

We maken de brownies in onze brownie shop met zoveel mogelijk pure ingrediënten zodat we niet aankomen met een lijst vol E-nummers. Onze fudgy brownie wordt gemaakt met: suiker, roomboter, cacaopoeder, pure chocolade (cacaomassa, suiker, lactose, sojalecithine), tarwebloem, ei en zout.

Allergenen informatie:

Bevat LACTOSE, EI, GLUTEN en SOJA. Onze brownies en blondies worden gemaakt in een keuken waar ook noten en pinda’s verwerkt worden.

Brownie hapje eruit 1000x1000

ONZE SMAKEN

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.